Til hovedinnhold

Det er ikke alltid så mye som skal til for å feire romantikken. For det handler jo egentlig bare om å vie partneren sin litt ekstra oppmerksomhet. I Østbanehallen finner du noe for enhver smak – uansett hvor romantisk du måtte føle deg.

Sweets til din Sweetheart

Finnes det noen som ikke liker sjokolade? Det kan ikke være mange. Å gi sjokolade i gave, enten det er på valentinsdagen eller ved andre anledninger, pleier aldri å være feil. Hos Sweets i hallen finner du håndlaget konfekt og andre sjokoladespesialiteter. Her kan du rett og slett velge og vrake i varianter, for sjokoladespesialisten byr nemlig på mer enn 1500 forskjellige sorter søtsaker fra hele verden.

 

For kropp og sjel

I Østbanehallen trenger du ikke lete lenge etter den perfekte gaven – enten det er til han eller henne. Hva med å dele en smaksopplevelse for å feire kjærligheten? Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje og balsamico, og her kan du få hjelp og inspirasjon til hvordan du virkelig kan løfte et måltid. Det finnes få ting som er hyggeligere enn å lage en bedre middag sammen. Ønsker du å tilfredsstille mer enn bare smaksløkene, kan det være verdt å stikke innom L’Occitane. Her finner du et stort utvalg av naturlige hudpleieprodukter og dufter. Hva med en massasjeolje som begge kan få glede av?

Tid sammen

Å tilbringe tid sammen, er ofte mer enn nok i seg selv. I hallen ligger alt til rette for å kunne feire dagen på en avslappende og koselig måte. Hos Olivia kan man nyte italiensk pizza fra steinovn og Yo! Sushi tilbyr asiatiske smaker på løpende bånd. Eller hva med en tur innom Fjøla? Her styrer sesongen menyen, og du kan alltid forvente kvalitetsråvarer fra norske produsenter. Du finner i tillegg en rekke andre serveringssteder som disker opp alt fra streetfood til biff rett fra kullgrillen. Alt ligger med andre ord til rette for at du kan senke skuldrene å nyte dagen sammen med din utkårende.

God valentinsdag!