Til hovedinnhold

I tillegg til å være lett tilgjengelig, med Norges største knutepunkt Jernbanetorget rett utenfor døra, tilbyr hotellet gode priser. Kombiner dette med et kult design og du får en hotellopplevelse utenom det vanlige.

Slå deg ned i hotellets co-work-lobby med laptopen for å få gjort ferdig litt jobb. I deres «barception» kan du kjøpe byens billigste kaffe og påfyll er alltid uten kostnad.

Trenger du å svette ut litt, er treningsrommet i etasjen over lobbyen døgnåpent. Her finner du alt du trenger for en funksjonell treningsøkt, i tillegg til frivekter, tredemøller, romaskin, assult bike og squat rack.

Unike rom i et fredet bygg

I mer enn 160 år har Østbanehallen ligget i hjertet av Oslo, og vært manges første møte med hovedstaden. Fra å være byens hovedbanestasjon, til Østbanestasjonen og nå Østbanehallen, et møtested for hele byen med restauranter som passer en hver smak.

Østbanehallen er et signalbygg i Oslo og byggets fasader, samt enkelte deler av interiøret, er fredet. Dette har stilt store krav til gjennomføringen og transformasjonsprosessen fra kontorbygg til hotell. Da hotellet, som er drevet av Strawnerry, åpnet i 2012 ble det bygget om med hensyn til byggets struktur og egenart. Hvert av de 194 rommene er unikt og har mange spennende detaljer og romløsninger.

Frokost

Østbanehallens restaurant Bella Bambina fungerer som hotellets frokoststed og restaurant. Her kan du kjøpe frokost selv om du ikke er gjest på hotellet.