Til hovedinnhold

Med våren kommer ikke bare sol og varmere dager, men også en gjenoppvåkning av byens uteliv. Østbanehallen, som er kjent for sin unike stemning og historiske sjarm, er intet unntak. Med sitt brede utvalg av spennende spisesteder, tilbyr hallen noe for enhver smak og anledning. Det er det perfekte stedet for å samle venner og familie for å nyte god mat og drikke en vår- eller sommerdag.

 

Les mer: Se alle restaurantene i Østbanehallen

Naturlig samlingspunkt i sentrum

Hallen huser flere populære spisesteder, som Fjøla, Olivia og Royal Gastropub. Med så mange muligheter er det enkelt å finne noe som frister, enten du er ute etter en rask lunsj, en avslappende middag, eller en iskald drikkepause på vei til eller fra toget. På Østbanehallens uteservering kan du nyte både sola og livet i et unikt historisk miljø, samtidig som du har førsteklasses utsikt til bylivet utenfor.

Den praktiske beliggenheten ved Oslo S og byens kollektivtransport, gjør det lett å møtes i Østbanehallen. Uteserveringen er et naturlig samlingspunkt for venner og kolleger, om dere skal ha en matbit før dere drar videre til hva enn storbyen har å by på en sommerkveld, eller bare samle gjengen til et hyggelig måltid i sola.

Foto: Liv Maria Nesje Lien

Besøk restaurantenes offisielle sider for mer informasjon om åpningstider.

Lenke til restaurantoversikt.

 

Uteservering tar kun drop-in.

Ta turen innom og oppdag rettene Østbanehallen har å by på denne sesongen.