Til hovedinnhold

I hallen til Oslos første jernbanestasjon ligger Olivia Østbanehallen, plassert mellom hvelvingene fra 1854 og torget mot Operaen og fjorden. Restauranten har et storslagent interiør, med hele 14 meter under taket. Atmosfæren er likevel som du ellers kjenner den fra Olivia, lun, uformell og hyggelig – med fyr i peisen og levende lys.

Som alle Olivia sine restauranter er også Olivia Østbanehallen inspirert av en italiensk favorittby, nemlig Milano med sin ikoniske jernbanestasjon. Du finner spor av Milano i interiøret og i menyen, og på den måten håper vi å kunne gi deg en smakebit av ikke bare Italia, men også det som er unikt for Milano.

I stil med det storslagne interiøret inne har restauranten også en stor uteservering på torget utenfor. Med utsikt mot Operaen er dette det perfekte stedet for en liten pustepause i et ellers hektisk bybilde.

Innerst i restauranten på Olivia Østbanehallen er det et lite privat rom med plass til 20 personer Rommet er perfekt for mer intime middager og møter, med en hyggelig atmosfære og utsikt utover den ellers store restauranten. Rommet er utstyrt med prosjekter og eget lydsystem.