Til hovedinnhold

Førjulen er en hektisk periode for både store og små. Det er tusen ting som må gjøres i forberedelser til den store dagen og knapt nok tid til å gjennomføre. I Østbanehallen hjelper vi deg å effektivisere årets julehandling Vi har gaver og gavesett som passer de fleste, i alle prisklasser – på et og samme sted. Her er årets fem beste julegavetips fra Østbanehallen.

1. Til kokken

Matentusiaster vet hvor viktig det er med riktig utstyr på kjøkkenet. Rene overflater, skarpe kniver, og selvsagt rikelig med matoljer er et must. God mat lager ikke seg selv, og Olivenlundens Gullgave (899,-) vil kunne bistå hver eneste hobbykokk på kjøkkenet. Gullgaven inneholder årets juleolje og julebalsamico i fullstørrelse i festlige design.

Olivenlunden 1830 har en rekke andre gavepakker. Et utvalg av olivenolje med basilikum, olivenolje med granateple, hvit balsamico og urtesalt til salat og pasta er å finne i gavesettet Matmagi (496,-). Eller, hva med en søtere gavepose som inneholder pistasjkrem, navettes med sitron og olivenolje med sitron? Sweetie (329,-) er den perfekte kombinasjonen av frisk og søtt.

2. Til den luksuriøse

Hos L´Occitane finner du julegaver til de som setter pris på litt luksus. Enten det er kropp, hud, hår eller sjel er velvære og avslapning i fokus. Osmanthus Floralt Parfymesett (849,-) er den komplette samlingen av parfyme, dusjgelé og håndkrem med en floral, frisk og mild duft av osmanthusblomster. Den ser også flott ut i gaveesken.

L´Occitane sin bestselger velværesett (599,-) er en bestselger for en grunn. Gavesettet gir en følelse av næring og komfort med dusj olje, sheasmør håndkrem, og en duftspray til pute for ro og avkobling. Denne sammenslåingen av L´Occitane sine bestselgere er en favoritt år etter år.

En annen folkefavoritt er nærende sheafavoritter (319,-). Med dusjolje, håndkrem og fotkrem fra Shea-serien er dette gavesettet ideelt for en som trenger litt ekstra fukt og pleie i de kalde vinter månedene.

3. Til søtmonsen

Søtsaker gjør seg alltid som gave, enten det er til ansatte, familie eller venner. Hos Dropsen er det et bredt utvalg av gaveløsninger som er laget av de fineste av produkter. En av sesongens bestselgere er den sveitsiske konfektesken Lindt Weihnachts Tradition (410,-). Med smaker av marsipan, nøtter, makronstjerne, krokan og nougat er denne esken fylt med smakfulle og fargerike konfektbiter til en god pris.

Til lakriselskeren har Dropsen et stort sortiment av dansk kvalitetslakris. Lakrids by Bülow Golden-Raspberry (210,-) er en søt lakris omsluttet av hvit sjokolade og fruktige noter fra små bringebærflak. Sett tennene for en smaksopplevelse uten like.

Eller hva med en belgisk konfekt klassiker? Gudrun konfekteske (219,-) er assortert konfekt i hvit-, mørk- og melkesjokolade. Her får du smaker som Dulce de Leche, ganache med bringebær, salt karamell og trøffelkrem med pasjonsfrukt. Snakk om en fulltreffer!

4. Til kaffeelskeren

En ekte kaffedrikker elsker å oppdage nye kaffe favoritter. Hos Steam Kaffebar finner du årets julekaffe-sett (209,-) med kaffebønner fra Guatemala. Balansert, fyldig og ren kaffe med smaksnoter av kakao og hasselnøtt gjør dette til julekaffen å våkne til i romjulen. Den passer og spesielt godt til julefrokosten.

Eller hva med en alltid så god gårdspresset eplegløgg fra Ringi (299,-)? Eplegløgg er en velkjent favoritt i juletider grunnet dens unike smak av eplemost, julekrydder og appelsin. Ringis eplegløgg er laget av deres egen hjemmelagde krydderblanding og eplemost, og resultatet er en søt, fyldig og velsmakende eplegløgg som trenger ingen tilsetning. Den er like populær hos voksne som barn.

5. Til eventyreren

Kjenner du noen som vil utforske mer av sin egen by, eller planlegger en familiedag i hovedstaden? Da er et Oslo Pass (445,-) fra Oslo Visit Centre midt i blinken. Et Oslo Pass gir fri adgang til museer, gratis offentlig transport, avslag i pris på sightseeing, konsertbilletter, klatring og skiutleie, samt gode tilbud på restauranter og i butikker. Med samarbeid byen rundt tilbyr Oslo Visit Centre en mangfold gode tips til hva som bør sees og besøkes. Her sparer man både tid og penger mens du utforsker den fantastiske byen som Oslo er.

God jul og lykke til med handlingen!