Til hovedinnhold

I hjertet av Oslo, hvor travelhet og historie møtes, finner du Østbanehallen. Opprinnelig bygget som en jernbanehall i 1854, har hallen blitt utvidet og restaurert gjennom årene til å bli slik vi kjenner den i dag. Med sine historiske røtter og nyere tillegg er Østbanehallen et knutepunkt med ni spisesteder, fire butikker og ett hotell midt i byen. Utforsk hva spisestedene har å by på.

En smakfull lunsj

Om du skal ha en viktig jobblunsj eller invitere kjæresten på en date, har Fjøla det du ser etter. Hos Fjøla styrer sesongen menyen, og de serverer kun det beste av råvarer fra norske kvalitetsprodusenter gjennom hele året. Her kan du nyte et godt måltid i et særegent og stemningsfylt restaurantlokale, som gir deg følelsen av å være på en bistro i hjertet av Paris. Lenger inn i hallen kommer asiatiske smaker på løpende bånd. I sushibaren YO! Sushi er det rom for å både ta en kjapp matbit, eller et lengre måltid med gode venner.

Saken fortsetter etter bildene. 

Middag

Hvis du er på utkikk etter ordentlig god pubmat, er Royal Gastropub stedet for deg. Med saftige cheeseburgere, veggisburgere og klassiske pub-retter på menyen er det lite som står i veien for en herlig matopplevelse i kongens gamle venteværelse. Ved siden av Royal finner du Olivia Østbanehallen. Den velkjente restauranten serverer pizza, pasta og andre italienske retter i lune, uformelle og hyggelige omgivelser.

Saken fortsetter etter bildene. 

 

Om du er på en handletur i Karl Johan, er sulten etter en utstilling på Munchmuseet eller trenger en matbit før du setter deg på toget, er Bella Bambina et godt sted å sette seg ned. Restauranten byr på raske smaksopplevelser med det beste fra det italienske kjøkkenet. Og om du er tidlig ute til toget eller trenger en god frokost etter nattoget, serverer Bella Bambina frokost på stasjonen. I andre etasje i Østbanehallen finner du det som må være en av Oslos beste burgere. Hos Opland Burger & Steak tas ingen snarveier når kjøttet grilles på kullgrillens Rolls Royce, Josper. Og på sommerhalvåret kan du nyte deilig street food i Østbanehagen. Uteserveringen er en skjult perle midt i sentrum med god øl, god mat og ikke minst god plass til deg og vennene dine.

Saken fortsetter etter bildene. 

En god kopp kaffe

For de som er på jakt etter en kaffepause i sentrum er Steam Kaffebar og Kanelsnurren gode alternativ. Steam Kaffebar setter sin stolthet i å servere kaffe og bakevarer av høyest kvalitet. Her kan du få med deg en kruttsterk espresso i hånda, eller ta en god pause med utsikt over folkelivet. Hos Kanelsnurren kan du selvsagt også forvente en nydelig brygget kopp kaffe, men hos kaffekjeden står bakevarene i fokus. Fra klassiske kanelsnurrer til ferskt brød og smakfulle kaker, har Kanelsnurren et bredt utvalg av deilige bakverk, salater og kaffer.

 

Ta turen innom Østbanehallen for din neste matopplevelse!