Til hovedinnhold

Fra flaggheising og barnetog til tradisjonelle matretter og is, er det mange måter å hylle Norges grunnlov og frihet på. Med sin sentrale beliggenhet rett ved Oslo S, tilbyr Østbanehallen en unik setting for å nyte grunnlovens dag. I det historiske landemerket finner du et bredt utvalg av restauranter med mange sitteplasser både inne og ute.

Østbanehallen er hjem til et mangfoldig utvalg av spisesteder som passer enhver smak. Den særegne atmosfæren og beliggenheten gjør hallen, og uteplassen, til et ypperlig sted for å nyte en deilig lunsj eller middag med både familie og venner på nasjonaldagen.

Østbanehallens skjulte perle, Østbanehagen, åpner sin svære bakgård med kapasitet til 300+ personer, mat- og drikkeservering, livemusikk og DJ for anledningen. På denne dagen garanteres det skikkelig 17.mai stemning.

For å sikre at du får plass til deg og dine nærmeste, anbefales det å booke bord på forhånd. Grunnet den store etterspørselen på nasjonaldagen, kan det bli trangt om plassen, og det er derfor lurt å være tidlig ute med reservasjonen. NB! Det er ikke mulig å bestille bord på uteserveringen.