Til hovedinnhold

Førjulstiden er en hektisk og stressende periode med lange lister over gjøremål og knapt nok med tid til å gjennomføre. Med et bredt utvalg av butikker og restauranter under ett tak, hjelper vi deg effektivisere årets julehandel. Og når du er ferdig med julehandlingen kan du nyte en god kopp kaffe og bakst i en av hallens koselige kafeer. Her er årets beste julegavetips fra Østbanehallen.

Til den som elsker selvpleie

Når det gjelder å skjemme bort dine kjære, er det få ting som kan sammenlignes med gaver fra L’Occitane. For den som foretrekker en dose luksus anbefaler hudpleieeksperten kroppspleiesettet Mykgjørende mandel (637,-). Med produkter som dusjolje, håndkrem og dusjskrubb fra kjeden sin bestselgende mandelserie, garanteres det en opplevelse av velvære og pleie.

Eller, hva med et gavesett som etterlater huden næret og silkemyk? Nærende Shea Premium (846,-) gir huden omsorg med produkter som dusjolje, håndkrem, kroppskrem og lip balm. Et annet sikkert valg er den praktiske trio-oppsetningen i Nærende Sheafavoritter (377,-) ­– en nydelig kombinasjon for å skjemme bort kroppen fra topp til tå!

Til den med en søt tann

Hos Sweets trenger det ikke å være en utfordring å finne den perfekte julegaven. Enten du ønsker å vise din takknemlighet til ansatte, glede familien, eller overraske vennene dine med en smakfull gave, har sjokoladespesialisten det du trenger! En populær og bestselgende sjokoladeeske er Mon Cheri (345,-). Den festlige esken inneholder nydelig mørk sjokoladepraliner fylt med kirsebær i likør.

En annen populær gave denne julen er Lindt sjokolade (269.50,-). Konfekten, kjent for sin gode smak og kvalitet, er et godt valg for de som foretrekker god, gammeldags melkesjokolade. Og til den som fortjener noe spesielt anbefaler Sweets Reber Mozart-Kugeln (479,50,-). I den herlige boksen finner man 20 delikate praliner fylt med frisk grønn pistasjmarsipan, mandler og hasselnøttnougat.

Til hobbykokken

I hjertet av Østbanehallen ligger Olivenlunden 1830, et sted hvor kvalitet og smak møtes. Hos spesialforretningen for olivenolje og balsamico finner du en rekke gavepakker som gjør det enkelt å glede enhver matentusiast. Gullgaven (899,-) er den perfekte gaven til en som verdsetter gode smaker med en kjærlighet for raffinerte smakskombinasjoner. Gullgaven inneholder årets julebalsamico og juleolje i fullstørrelse i festlig design.

For en søtere smaksopplevelse anbefaler Olivenlunden gaveposen som er fylt med deres bestselgende pistasjkrem og canistrelli med anis, Sweetie (259,-). Eller, hva med en kokebok fylt med over 50 inspirerende oppskrifter og nyttige tips? Sjømatboka (399,-) av Julie Ilona Balas introduserer leseren for supergode, enkle oppskrifter fra havet til både hverdag og fest.

Til den som har alt

En opplevelse er en gave som alle setter pris på, spesielt for den som har alt. Så hva med et gavekort på en av Østbanehallens mange restauranter? Enten man foretrekker tradisjonell norsk mat, klassisk pubmat eller internasjonale spesialiteter har hallen noe for enhver. Med ti spisesteder midt i hjertet av Oslo er det kort vei til alt. Ikke minst den gode matopplevelsen.