Til hovedinnhold

Valentines Day er en dag dedikert til å feire kjærlighet og romantikk, og hvert år den 14. februar viser vi våre nære og kjære hvor mye de betyr for oss. Fra hjertelagde gaver til romantiske middager – er det mange måter å markere denne spesielle dagen på. Hva med å invitere kjæresten ut på middag i et historisk bygg? Flere av restaurantene i Østbanehallen feirer Valentines Day med egne menyer og retter, og tilbyr en romantisk opplevelse for par som ønsker å feire kjærlighetens dag.

Hjerteformede pizzaer

Enten det er en romantisk middag for to eller middag med venninner kan du nyte et uhøytidelig måltid med god mat, god drikke og godt selskap hos Olivia i Østbanehallen. Lun og uformell stemning, fyr i peisen og levende lys gjør Olivia til en perfekt destinasjon for en romantisk middag på Valentines Day. Besøk Olivia for en velsmakende middag og unik atmosfære du sent vil glemme.

Duften av nylaget pizzadeig og smeltet ost oser gjennom lokalet, og på den velkjente pizzarestauranten kan du nyte god, autentisk italiensk pizza på Olivias vis. Denne valentinsdagen feirer Olivia kjærligheten med å tilby hjerteformede pizzaer. Den stilige formen på pizzaen gir en ekstra følelse av romantikk, og ikke minst humor til den allerede spesielle dagen. Med fokus på friske ingredienser og tradisjonell baketeknikk kan du nyte en kveld fylt med god mat, latter og kos til de du står nærmest. Alle pizzaer, hjerteformet eller ei, lages også glutenfrie.

Et måltid er ikke fullkommen uten en deilig italiensk dessert. Om du foretrekker den søte smaken av tiramisu eller den friske og lette smaken av panna Cotta, gir begge disse dessertene en deilig og velsmakende slutt på måltidet.

 

Valentines-meny hos Opland

Tilbaketrukket i andre etasje i Østbanehallen ligger Opland Burger & Steak. Den ujålete restauranten byr på en romantisk kveld på Valentines Day, borte fra hverdagens stress og mas. Opland er midt i blinken for alle par som elsker juicy, saftig grillmat i stemningsfylte og avslappende omgivelser.

Opland Burger & Steak tilbyr en spesiell tre-retters Valentines-meny med deilige råvarer. Menyen starter med en nydelig forrett av mozzarella & parma med fersk focaccia, tyttebærkremost og aioli. Videre kan dere nyte marinert lammecarre fra smokeren, servert med en luftig potetpuré, friske rotgrønnsaker toppet av en granateple-balsamicosaus. Til dessert tilfredsstilles smaksløkene med fluffy pannekaker toppet med bringebærcoulis, iskrem av brunost og sprø hvit sjokolade. En himmelsk avslutning på et romantisk måltid.

Et annet godt tilbud det er verdt å merke seg er at alle mødre blir spandert en gratis is til dessert ved kjøp av middag på morsdag.

Italiensk aften midt i sentrum

Den italienske kulturen har en rik tradisjon for å feire kjærlighet gjennom kunst, musikk, og god mat og drikke. Hos Bella Bambina får du en autentisk og smakfull opplevelse av tradisjonelle italienske. Med dempet belysning, levende lys, god mat og trivelig atmosfære er Bella Bambina i Østbanehallen et godt valg for en romantisk middag.

For å feire både morsdag og Valentines Day tilbyr Bella en spesiell tre-retters meny som består av delikate og romantiske retter med italiensk opphav. Bruschetta con Salmone Affumicato e Carciofi er en appetittlig forrett med grillet hvitløksbrød, artisjokk-krem og røkt laks. Menyens hovedrett er en nydelig tortelloni fylt med spinat, ricotta og parmesan. Til slutt kan du nyte en velsmakende og luftig fløtebasert panna Cotta med hjemmelaget bringebærcoulis. Her kan du oppleve en ekte romantisk italiensk aften midt i Oslo sentrum!