Til hovedinnhold

Restaurantkjeden, kjent for sin dedikasjon til autentisk italiensk mat, byr på en herlig høstmeny inspirert av sesongens beste råvarer. Med en enkel tilnærming og fokus på ekte smaker, har Olivia satt sammen retter som reflekterer høstens sjarm. La deg friste av høstens delikatesser, hvor matglede møter sesongens enkle, gode smaker.

Sesongens mest populære råvare

Restaurantgiganten sin nye høstmeny er full av retter som omfavner høstens mest populære råvare, nemlig sopp. Fra de gode smakene av Ravioli ai Funghi til deres sprøe Bruschetta ai Funghi har Olivia sine kokker utforsket soppens allsidighet og skapt retter som ikke bare ser bra ut, men også smaker utsøkt. Hos Olivia kan du nyte en kremete og fyldig Risotto ai Funghi laget med smørstekt sopp og deilig parmesan, Zuppa ai Funghi som varmer sjelen på de lange, kalde høstkveldene, eller for de som elsker kjøtt, Tagliata di Manzo.

 

Italiensk mat i lune omgivelser

Enten det er en lunsj med kolleger eller middag med gode venner, tilbyr Olivia kvalitetsmat i hyggelige, sjarmerende og stemningsfylte omgivelser. Fra de luftige bitene av Focaccia Parma til den smakfulle Salmone con Risotto, er hver bit av deres nye høstmeny en himmelsk hyllest til den kalde årstiden. Her finner du god, autentisk italiensk mat i hjertet av Oslo.

Buon apetito!