Til hovedinnhold

Med en sentral beliggenhet, et bredt utvalg av restauranter og god plass til hele gjengen, er Østbanehallen det perfekte stedet for årets julebord. Fra de delikate smakene av norsk tradisjonsmat hos Fjøla til eksotiske italienske retter hos Bella Bambina, har hallens restauranter noe for enhver smak.

Smaken av førjulstid

I en hektisk førjulstid er det viktig å sette pris på de enkle øyeblikkene sammen med familie, venner og kolleger. I Østbanehallen kan du ta en velfortjent pause fra julestresset, samle dine nærmeste og nyte en avslappet kveld i en av hallens mange restauranter. Senk skuldrene og nyt smakene av førjulstiden i hyggelige, sjarmerende og stemningsfylte omgivelser. I en atmosfære som oser av varme og juleglede, kan du forvente spesielle menyer som speiler ekte førjulsånd.

Sala Privata

Flere av restaurantene i hallen tilbyr Sala Privata slik at du enkelt kan sette et personlig preg på din sammenkomst. De private selskapsrommene gir deg og dine gjester muligheten til å feire i deres egne trakt, uforstyrret av omgivelsene. Book ditt private selskapsrom nå, og se frem til en eksklusiv og uforglemmelig opplevelse i hjertet av Oslo.

Velkommen til årets julebordsesong i Østbanehallen!