Til hovedinnhold

Med så mange muligheter i Oslo er det ingen grunn til å tilbringe en solrik helg innendørs. Fra frodige parker til historiske landemerker, levende markeder til koselige kaféer, er du aldri langt unna din neste aktivitet når du er i Østbanehallen. Les videre for fire tips til hva du kan finne på i hjertet av Oslo for en variert og spennende helg.

Tips #1 – Sushi piknik

Hva med en internasjonal vri på den klassiske pikniken? På Yo! Sushi i Østbanehallen kan du plukke opp et bredt utvalg av fersk, velsmakende sushi. Fra delikate nigiri og saftige maki ruller, til sprø tempura og krydret sashimi – er det noe for enhver smak hos Yo! Sushi. Plukk opp sushi fra take away disken, ta turen til din favorittpark, spre ut piknikteppet, og nyt det vakre været.

Foto: Liv Maria Nesje Lien

Tips #2 – Street food hos Østbanehagen

Hvis du er på utkikk etter et lunt sted med god mat, bør Østbanehagen absolutt stå på listen din. Denne skjulte perlen i hjertet av Oslo tilbyr en unik blanding av saftige burgere, deilig streetfood, et imponerende utvalg av drikke og rikelig med plass for deg og dine. Restaurantens beliggenhet ligger strategisk til, rett bak tigeren på Jernbanetorget mellom Oslo S og Østbanehallen – følg den rosa løperen. Så hvis du er på jakt etter en oase borte fra byens travle liv, men fortsatt i hjertet av alt, er Østbanehagen stedet å være denne helgen.

 

Tips #3 – Kaffe langs havnepromenaden

Med sine nybakte, duftende boller og velsmakende kaffe, tilbyr Kanelsnurren i Østbanehallen et lite stykke hverdagsluksus som er lett å sette pris på. Etter å ha sikret deg en dampende kopp kaffe og kanskje en fristende solskinnsbolle, kan du ta turen til havnepromenaden for en rolig spasertur. Langs stien kan du også finne en behagelig benk, slappe av og nyte bylivet rundt deg.

Tips #4 – Smak den nye menyen på Olivia

Fra sprø pizzaer bakt i vedovn, til fyldige pastaretter og utsøkte antipasti – tilbyr Olivia en kulinarisk opplevelse som tar deg rett til hjertet av Italia. På Olivia i Østbanehallen har de nylig introdusert flere klassiske matretter som pizza Alla Stracciatella, bruschetta med tomater og laks med risotto. Enten du er en ivrig tilhenger av deres signatur pizzaer, eller ønsker å utforske nye smaker, tilbyr de nye tilskuddene noe for alle. Og husk å spare litt plass til dessert; Olivias tiramisu er ryktet for å være en av de beste i byen.

Vi sees til helgen!