Til hovedinnhold

Å oppleve Oslo på sykkel er virkelig noe annet. Ikke minst er det både en miljøvennlig og morsom måte å komme seg rundt på. Hos Oslo Bikerental tilbyr de leie av el-sykler, sykkelreparasjon og service, og en rekke sykkelopplevelser skreddersydd for enhver smak. Så skulle du ha spørsmål om utleie av sykler, tips til sykkelruter eller ønsker skreddersydde turer, er det bare å ta turen innom de dyktige folka hos OBR.

Mer enn bare Vigelandsparken

Oslo har utrolig mye å by på og noen ganger er det ikke så lett vite hvor man skal starte. Det er naturlig å ville oppleve kjente attraksjoner som Slottet, Vigelandsparken og Operaen, men fra sykkelsetet er det lettere å få både i pose og sekk. Da kommer du deg raskt rundt, og du kan få med deg det beste av både byen, marka og fjorden. Hva med å pakke sekken med mat, drikke og badetøy og sykle ut til Bygdøy? Eller sykle opp til Ekebergparken for å oppleve kunst og natur på toppen av Oslo, mens kvelden avsluttes med et førsteklasses måltid på Ekebergrestauranten? Kanskje du ønsker å sykle langs Akerselva før du setter deg i parken på St.hanshaugen eller i Sofienbergparken? Ja takk, begge deler, sier vi! En ting er sikkert: Fra sykkelsetet får du virkelig opplevd det beste av Oslo, uansett hvordan du ønsker å bruke tiden din.

Av syklister, for syklister

OBR er etablert av en gjeng sykkelentusiaster med grundig kjennskap til Oslo og omegn. Enten det er på elektrisk sykkel gjennom byen, hybridsykkel på grusveien, fulldempet sykkel gjennom skogstier, eller på landeveissykkel gjennom hovedstadens gater får du muligheten til å utforske byen på din foretrukne måte med OBR. Her er mulighetene er mange.