Til hovedinnhold

Det finnes mye du kan finne på for å gjøre mørke og kalde vinterdager litt hyggeligere. Kose deg med en god serie eller film, tenne stearinlys og diske opp en bedre middag sammen med noen du er glad i. Mulighetene er mange. Og hvis du først skal kose deg litt ekstra, hvorfor ikke unne deg selv litt selvpleie?

For tørr vinterhud

Mange føler gjerne at vinteren ikke akkurat gjør underverker for huden. Heldigvis finnes det mye du kan gjøre for å gi den litt ekstra kjærlighet. Å finne en god fuktighetskrem som passer for deg og din hud, bør være noe av det første du tenker på denne årstiden. Shea Butter (419,-) er en rik kroppskrem som inneholder 25% sheasmør, og passer perfekt for tørr til svært tørr hud. Hva med en god og varm dusj før påsmøring, og kanskje badekåpen venter?

 

Det er ikke bare gulvet som trenger en skrubb

Det stemmer. En god kroppsskrubb kan nemlig være akkurat det du trenger for å føle deg «fresh» etter en lang dag. Almond Delicious Paste (399,-) er en skrubb som pleier huden og gjør den myk, og fjerner i tillegg døde hudceller og andre urenheter. Skrubben inneholder mandelsmør og mandelolje og masseres inn i fuktet hud. En enklere måte gjøre en dusj til en liten spa-opplevelse, finnes vel ikke.

Skap en avslappende atmosfære

Hvis du først har bestemt deg for at selvpleie står på menyen, hvorfor ikke tenne et duftlys for å skape en avslappende og beroligende atmosfære? L’Occitane sine dufltlys – Harmony Candle og Relaxing Candle (249,-) passer perfekt for hjemmekvelder når du virkelig ønsker å senke skuldrene.

 

Øye for øye

For å fullføre en aften med selvpleie, anbefales en god øyekrem før du skal i seng. Tynn hud under øynene trenger nemlig spesiell pleie. Imortelle Divine Eye Balm (729,-) inneholder blant annet eterisk olje fra imortelle, en naturlig og effektiv antioksidant og et alternativ til vitamin E. Kremen er med på å redusere fine linjer, mørke ringer og poser, og gir i tillegg jevnere hudtekstur. Kremen påføres i et tynt lag – både morgen og kveld.

Ønsker du flere tips til hvordan du kan pleie både deg selv og huden? L’Occitane har flere eksperter som kan hjelpe deg med nettopp det. Velkommen skal du være!