Til hovedinnhold

Det er lite som slår følelsen av ekte sommer i Oslo. Parkene fylles opp, mennesker strømmer til badeplassene, en kan være ute fra tidlig morgen til sent om kvelden, og folk strømmer til byens restauranter og spisesteder. På Østbanehallen ønske vi å tilrettelegge for en best mulig opplevelse året rundt. Her kan besøkende kose seg inne, men når solen titter frem og gradestokken stiger, ønsker vi selvsagt at du også kan senke skuldrene ute. På vår uteservering kan du nyte deilig mat og drikke gjennom hele sommeren – samtidig som du befinner deg midt i Oslo sentrum, med nærhet til både kollektivtransport, shopping og andre attraksjoner.

Et variert utvalg av mat

På Østbanehallen kan du alltid velge og vrake i et variert utvalg av retter, enten du er ute etter en liten matbit eller en bedre middag. Du finner også et stort utvalg av drikke som kan nytes på varme dager. Spisesteder som Olivia, Bella Bambina, Gladkokken, Fjøla og Royal Gastropub tilbyr alle plass ute, noe som betyr at du kan nyte alt fra italienske retter og nordiske råvarer til hamburgere og mer klassisk pubmat. Hva med en deilig mozzarella di burrata og en frisk limonade i sola? Eller kanskje du ønsker å ta med vennegjengen å spise mat rett fra grillen? På Østbanehallen finner du begge deler, her er mulighetene mange.

Så sentralt som det kan bli

Hos oss befinner du deg midt i smørøyet i Oslo. Dette er med på å gjøre Østbanehallen til et naturlig samlingssted for både store og små, unge og gamle. Du kan slukke tørsten og bli god og mett, samtidig som du kan utforske hovedstaden enten før eller etter ditt besøk. Kanskje du ønsker å besøke Operaen eller kjøle deg ned med et bad på Sørenga, kanskje du har sett deg ut noen klesbutikker i Oslobukta du vil innom, kanskje du ønsker å ta turen innom en utstilling på Munch-museet eller kanskje du rett og slett bare er ute etter en smakfull lunsj før du skal hoppe på toget. Østbanehallen er i hvert fall et perfekt sted for både mat og drikke om sommeren, men også for å utforske Oslo som sommerby.

Velkommen ut!