Til hovedinnhold

Vi ønsker å feire at høsten er her med alle de gode råvarene og mat som inviterer til kos. Det blir fire inspirerende dager fylt med ulike eventer, konkurranser, smaksprøver og spennende høstmiddager. I løpet av helgen kan du blant annet bli med på forskjellige kurs, konkurranser, afterwork, utdeling av smaksprøver og mye mer. Kom inn i varmen og start høsten med oss!

Lær noe nytt

For å feire høstens nyanser og særpreg inviterer Østbanehallen til et fullsatt program over fire dager med ulike, morsomme tilbud som lar deg utvide dine kunnskaper i hyggelige omgivelser. Bli en japansk sushimester med sushi-kurs på Yo! og imponer venner, familie eller kjæresten med hjemmelaget sushi neste gang du inviterer til middag. Eller hva med å bli kjent med ulike typer oljer og hvordan du best kan bruke dem i matlaging på olivenoljekurs hos Olivenlunden? Under Smaken av Høst kan du utforske en rekke spennende kurs og aktiviteter som vil hjelpe deg utvide dine kulinariske ferdigheter, samt utforske nye smaker og teknikker. Oppdag flere kurs under Smaken av Høst i programmet nedenfor.

Aktiviteter for både store og små

Fra deilige smaker til familievennlige aktiviteter, tilbyr Smaken av Høst noe for alle, uansett alder. Spesielle aktiviteter for barn vil sørge for at selv de yngste også kan nyte festivalen. Smaken av Høst er en flott opplevelse for hele familien.

Ingen grunn til høstdepresjoner, ta turen innom Østbanehallen og kom i godt humør av utvalgte smaker inspirert av høsten. Velkommen til Smaken av Høst 21.-24. september.

 

Mer informasjon om de ulike eventene finner du på ostbanehallen.no, Facebook og Instagram.