Til hovedinnhold

Sommeren er en tid for sol og varme. Men det er også en tid hvor huden er mer utsatt for skade fra solens stråler, klorvann og andre eksterne faktorer. Derfor er det viktig å ta ekstra godt vare på huden i løpet av denne årstiden. Vi har tatt en prat med L’Occitane på Østbanehallen for å få noen eksperttips om hvordan du kan ta vare på huden din i sommer.

Til ansiktet

Om sommeren er det viktig å ta vare på ansiktet vårt da den utsettes for mye varme og fuktighet. Et must-have i sommer er solkrem til ansiktet. L’Occitane sin Reine Blanche Illuminating UV Shield SPF 50 (419,-) beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler, samt dens lysende effekt bidrar til å jevne ut hudtonen og redusere synligheten av solskader. Og for å holde huden hydrert og sunn i sommervarmen anbefaler L’Occitane også å bruke Ultra Thirst-quenching fuktighetskrem (319,-). Ansiktskremen er spesielt formulert for å gi langvarig fuktighet til huden som ser frisk og strålende ut hele sommeren.

Når tiden kommer for å slappe av og gi huden en ekstra boost, er L’Occitane sin Overnight reset oil-in-serum (659,-) et godt valg. Denne serum-oljen er beriket med en kraftig blanding av essensielle oljer og aktive ingredienser som bidrar til å regenerere huden mens du sover. Og til leppene anbefaler L’Occitane en delikat leppebalm som mykgjør leppene, Cherry Blossom leppomade (99,-).

Til kropp

For å oppnå en glatt og jevn hudoverflate er L’Occitane sin Mandel dusjskrubb (219,-) et godt produkt å starte med. Denne skrubben er formulert med naturlige mandelkorn som forsiktig eksfolierer huden, fjerner døde hudceller og gir en fornyet glød. Er du flink til å skrubbe regelmessig vil det sørge for at fuktighetskremen trekker ekstra godt inn i huden, samtidig som det opprettholdes en sunn og fin glød som er klar til å vises frem i sommersolen. Noen ganger ønsker man en dypere og mer intens skrubbopplevelse for å gi huden en grundig eksfoliering. Da anbefaler L’Occitane sin Mandel skrubb (399,-) som effektivt fjerner døde hudceller, stimulerer hudens fornyelsesprosess og etterlater huden glatt, myk og ikke minst forfrisket. Ekspertene understreker at det er viktig å ikke gjøre en dyp eksfoliering hyppig og anbefaler å bruke Mandel skrubb en gang i uken.

Foto: Liv Maria Nesje Lien

Med sin luksuriøse duft og effektive resultater, har L’Occitane sin mandel-serie til kroppen vunnet hjertene til både trofaste kunder og hudpleieentusiaster verden rundt. En klar favoritt i serien er Mandel dusjolje (219,-). Dusjoljen renser huden skånsomt mens den tilfører intens fuktighet og næring. Om sommeren er det spesielt viktig å opprettholde hudens fuktighetsbalanse, fordi varmen og solen kan føre til dehydrering og tørrhet.

Glem heller ikke å pleie hendene dine i sommer med L’Occitane sin Mandel håndkrem (199,-). Denne kremen er rik på mandelolje og har en lett og ikke-fet konsistens som absorberes raskt inn i huden.

Foto: Liv Maria Nesje Lien

Med produktenes effektive beskyttelse mot solen, fuktighetsgivende egenskaper og regenererende effekt, vil det hjelpe deg med å opprettholde en sunn og fin hud gjennom sommeren. Så, nyt sommeren med selvtillit, velvære og en glødende hud takket være L’Occitane. Og det er selvfølgelig alltid best å tilpasse hudpleierutinen etter din egen hudtype og behov, så ta turen innom L’Occitane i Østbanehallen for å få råd fra ekspertene selv.