Til hovedinnhold

Julestemningen har inntruffet Østbanehallen og nye, gode retter inspirert av høytidsesongen står på menyen. Nå som desemberkjaset er i full sving, hvorfor ikke ta turen innom en av våre ti restauranter og spisesteder for å smake på god kvalitetsmat i hyggelige, sjarmerende og stemningsfylte omgivelser?

Klassikere hos Fjøla

Hos Fjøla elsker de julen og er du glad i klassisk norsk julemat er Fjøla stedet for deg. Som den eneste restauranten i Østbanehallen med julens klassikere på menyen, er Fjøla et godt restaurantvalg. Her kan du nyte retter som er sesongbasert, og laget av de beste råvarene Norge har å tilby i et lokale som minner om en bistro i hjertet av Paris.

Gravlaks på rugbrød, braisert svinekjøtt og tradisjonell julemat som ribbe, kjøttboller, røkt pølse og kål, eller pinnekjøtt med kålrabi, er å finne på årets julemeny. Og som Fjøla sier selv, et godt måltid fortjener alltid en søt og god avslutning. Så hva er vel en bedre avslutning på et festmåltid i desember enn riskrem med rødsaus toppet med mandler?

Julens smaker med en vri

Jul betyr innekos og hygge. Det er en tid for venner, familie, kjærlighet, latter og selvfølgelig mye mat. Hos Opland kan du ringe julen inn og spare de klassiske rettene til julaften. Med retter som er inspirerte av julens smaker, er Opland midt i blinken for de som er på utkikk etter variasjon i smaksløkene i desember.

Her finner du en nydelig røkt og langtisstekt reinsdyrskank, en saftig hamburger med tyttebærkremost, og reinsdyrentrecôte med trøffel-rødvinssaus. Og hva med en fløyelsmyk sjokolademousse med bringebærsorbet til dessert?

Juleselskap på italiensk vis

Har du noen gang grublet over hvordan de feirer jul lenger sørover? Da har du kommet til riktig sted. Hos Bella Bambina kan du oppleve et autentisk italiensk julemåltid laget av de beste råvarer fra det italienske kjøkkenet. Italienere er kjent for sin kjærlighet for god mat, god drikke, og ikke minst godt selskap. Så enten du skal samle sammen vennegjengen eller arrangere familietreff for en førjulsfest har Bella alt du trenger.

Årets julemeny hos Bella er kun for grupper på større enn 10 personer som har forhåndsbestilt meny, så husk å reserver! Den satte menyen består av grillet hvitløksbrød med artisjokk-krem, lammecarré med sesongens rotgrønnsaker og en søt og syrlig rødvinssaus. Til dessert serveres en fløtebasert panna cotta med hjemmelaget bringebærcoulis.

Alle restaurantene i Østbanehallen har mulighet til å legge til rette for større selskaper ved å tilby egne selskapsmenyer eller private rom. Trenger du et eget rom med god mat og bevertning? Eller kanskje du vil feire høytiden i stemningens midtpunkt? Sikre deg plass på en av våre restauranter i hjertet av Oslo.

Book her