Til hovedinnhold

– Vi vil at folk skal kunne spise her tidlig og sent, sier daglig leder Markus Sandø Iversen og viser fram de nye rettene på menyen. Klassikerne er der fortsatt: flatbreads, burgere og den populære fish ‘n’ chips, men på de mindre rettene har det blitt gjort et realt løft.

– Det er stort sett alltid godt med burger, men det betyr ikke at det alltid passer. Nå har vi flere lettere lunsjretter å tilby, sier Sandø Iversen.

Saken fortsetter etter bildet.

Egg og bacon med cheddarost, spicy harissa og fries. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Brunsj og lunsj
Det betyr ikke at burgeren er helt ute av bildet. Hva er vel en brunsjmeny uten egg og bacon? Hos Royal får du den klassiske kombinasjonen som burger, bare i en litt mindre versjon, og selvfølgelig med et nikk til burgerne på middagsmenyen: cheddar, fries og spicy harissadressing.

På brunsjmenyen står også omelett, french toast og breakfast bowl. Sistnevnte er lett, frisk og passer perfekt for folk som vil ha noe sunt og mettende på farten. Med egg, spinat, avocado og quinoa er du klar for det resten av dagen har å by på.

Saken fortsetter etter bildet.

Breakfast bowl med stekt egg, avocado, spinat og quinoa. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Helt ny snackmeny
Royal Gastropub er også et naturlig stoppested før du skal videre i Oslo sentrum. Kanskje du skal på konsert i Spektrum? Møte noen venner på Munchmuseet? Eller bare ta en øl med kolleger etter jobb? Da kan det være verdt å ta en titt på snacksmenyen.

– Alt er nytt! Sier daglig leder Markus og serverer oss en lang fjøl med litt av alt fra den nye snacksmenyen. – Men fjøla er laget for at det skal være lett for mange å dele, ikke for at servitøren skal bære den inn, sier han og ler.

Fjøla bugner av all snacksen du drømmer om på en gastropub: crispy løkringer med fløyelsmyk sennepsdressing, kyllingspyd som glinser av sataydressing og knasende sprø mozzarellasticks med masse deilig, smelta ost inni.

Saken fortsetter etter bildet.

Snackfjøl med parmesankyllingvinger, mozzarellasticks, løkringer og foccacioa. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Månedens fisk
Selv om fish ‘n’ chips er en sikker vinner på menyen, er det plass til en fiskerett til. Fra og med oktober starter Royal Gastropub med månedens fisk, et tilbud de har hatt et ønske om å gjøre lenge, ifølge Markus.

– Det er lite som slår et godt fiskemåltid, med godt tilbehør og en smakfull saus. Jeg tror flere kommer til å sette pris på denne nyheten på menyen, sier han og serverer fiskeretten for oktober.

Denne måneden er det torsk med rotgrønnsaker og deilig smørsaus, der fisken flaker seg perfekt. En av flere retter som kommer til å glede Royals gjester i høst, både de som skal reise videre med tog eller fortsette ferden ut i Oslo sentrum.

Månedens fisk i oktober: torsk med rotgrønnsaker og smørsaus. Foto: Liv Maria Nesje Lien.