Til hovedinnhold

Bakgården er stengt for sesongen og det er på tide å trekke inn i den lune hallen med stearinlys på bordene og varmende retter. Hos Opland Burger & Steak har kokken lekt seg med sesongens beste råvarer og satt sammen en ny lunsjmeny som passer perfekt for kaldere dager.

Nye Josper Melts

Som navnet tilsier, er Opland gode på burgere. Josper-grillen får fram de beste smakene fra råvarene og klassikeren Umami BBQ er en favoritt på menyen for mange. I lunsjen er det derimot Josper Melts som får de fleste til å komme tilbake til restauranten i andre etasje i Østbanehallen. Det er grillet surdeigsbrød toppet med et bredt utvalgt av råvarer og selvfølgelig prikken over i’en – smeltet ost.

I høst er det flere nykommere i denne kategorien. En som allerede har falt i smak hos flere av gjestene, er Oplands variant av pulled pork. Du får vann i munnen bare av å lese menyen: langtidsstekt svinenakke med umami BBQ-saus. Når det hele toppes med en raus porsjon fritert artisjokk er det bare å bestille først som sist.

For deg som vil gå for en sen frokost, eller brunsj om du vil, er egg og bacon en sikker vinner. Og la det være sagt, dette er ekte, engelsk bacon. Det kjenner du på smaken, og med basilikumaioli får den velkjente kombinasjonen det lille ekstra du ikke visste du trengte.

Saken fortsetter etter bildet.

Josper Melts er populære retter hos Opland. Nå finner du flere nye varianter på lunsjmenyen. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Søte tilskudd
Et annet etterlengtet tilskudd på lunsjmenyen er noe vi med stor sikkerhet kan si at de fleste ikke sier nei takk til: store, fluffy pannekaker med bacon og lønnesirup. Nei, du er ikke i USA, men det er jammen ikke langt ifra når disse kommer på bordet. Vi anbefaler deg å bestille ekstra baconmarmelade for den ultimate kombinasjonen av søtt og salt.

Når det er kaldt og hustrig ute, smaker det ekstra godt med noe godt til kaffen. Selv om det er lunsj, er det lov å bestille dessert. Det er en oppfordring faktisk. Særlig nå, når det er en ny rett på menyen: en chili- og sjokolademousse med bringebærsorbet. Den nytes best når du kan lene deg tilbake i godt selskap, tilbaketrukket i andre etasje og se på det travle livet i hallen nedenfor.

Endelig får du fluffy pannekaker i Østbanehallen. Foto: Liv Maria Nesje Lien.

Book møterom
Opland Burger & Steak er godt vant med å stelle i stand både store og små selskap. Visste du at du også kan booke møterom der? Inviter kolleger, kunder eller samarbeidspartnere til et møte eller en workshop der arbeidsøkten avsluttes med et godt måltid.

Møterommet har plass til 18 personer og kan leies hele eller deler av dagen.

Book møterom. 

Salat med saftig, urtemarinert kylling og granateplekjerner er en av høydepunktene på lunsjmenyen hos Opland. Foto: Liv Maria Nesje Lien.