Til hovedinnhold

L’Occitane i Østbanehallen er på utkikk etter en effektiv, strukturert og serviceinnstilt julehjelp. Hovedsakelig vil arbeidet bestå av kundebehandling, pakking av julegaver og generell butikkdrift. Andre oppgaver inkluderer lagerorganisering og håndtering av vareleveranser. Arbeidsoppgavene vil være varierte og følge butikkens behov.

Kosmetikkjeden stiller høye krav til service og kundeopplevelse, og det er viktig at du er utadvendt og har en naturlig evne til å skape gode relasjoner med kunder. Selv om erfaring fra butikk er ønskelig, er det ikke et krav. L’Occitane gir grundig opplæring og er mer interessert i din evne til å lære og din entusiasme for jobben.

L’Occitane tilbyr en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, men man må regne med minimum to lørdager i måneden, samt søndager. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene.

Dersom du er interessert, send din søknad med CV til rekruttering@loccitane.no og merk eposten med «Julehjelp Østbanehallen» i emnefeltet. Søknadsfrist: snarest.