Til hovedinnhold

L’Occitane i Østbanehallen er på utkikk etter en effektiv, nøyaktig og strukturert person, til stilling som julehjelp. Hovedsakelig vil arbeidet bestå av kundebehandling, pakking av julegaver og generell butikkdrift. Andre oppgaver inkluderer lagerorganisering og håndtering av vareleveranser. Oppgavene vil være varierte og følge butikkens behov, og det er spesielt viktig at du kan håndtere ulike oppgaver i et høyt tempo da julen er en travel og viktig tid for butikken.

 

Kosmetikkjeden stiller høye krav til service og kundeopplevelse, og det er spesielt viktig at du er utadvent og lett kommer i kontakt med mennesker. Du skal være L’Occitanes ansikts utad, og følge opp alle daglige butikkrutiner i tett samarbeid med butikksjefen og resten av teamet. Det er ønskelig med erfaring fra butikk, men ikke noe krav.

 

L’Occitane kan tilby en spennende jobb i et varmt og generøst arbeidsmiljø, hvor de gir grundig opplæring. Arbeidstiden vil variere etter butikkens behov, og man må påregne minimum to lørdager i måneden, samt søndager. Det er også nødvendig å kunne jobbe på dagtid i ukedagene. Oppstart: oktober Varighet: Frem til 31. desember.

 

Søknad med CV sendes omgående til: rekruttering@loccitane.no og merkes med «Julehjelp Østbanehallen» i emnefeltet. Spesifiser i søknaden tidspunkt du har mulighet til å jobbe. Søknadsfrist: snarest. (Før 20. Juli)

 

NB! Søknaden vil bli lagret i deres database i inntil 1 år. Dersom du ikke ønsker at din søknad skal lagres etter rekrutteringen av denne stillingen er ferdig må du skrive det tydelig øverst i søknaden.