Kanelsnurren flytter inn i Østbanehallen
Det er bare å glede seg til duften av bakst fyller Østbanehallen. I mars åpner nemlig Kanelsnurren sin første kafé i Oslo.
Kafékjeden, som ble startet av den danske bakeren Torben Krarup Dam og hans kone Lærke for ti år siden, og er allerede godt etablert på Vestlandet. Med 19 steder i Stavanger og Bergen var det på høy tid at folk i hovedstaden også får en smak av suksessen. I mars åpner derfor den første Kanelsnurren i Oslo.
Kanelsnurren tar over lokalene til Steam Grilled Sandwich Bar, som nå har servert sitt siste ostesmørbrød i Østbanehallen. I stedet kan du nyte dagsferske varer fra den nye kaféens gourmetbakeri. Her får du både frokost og lunsj, med alltid nysmurte sandwicher og ferske salater i disken. Og ja, hos Kanelsnurren er hver dag kakedag. Det er bare å glede seg til deres mange søte fristelser fra konditoriet – kanskje med en god kaffekopp fra deres eget kaffebrenneri i Stavanger?
Gourmetbakeri med kvalitetsprodukter
Det som gjør Kanelsnurren til et gourmetbakeri, er ifølge PR-ansvarlig i Kanelsnurren, Marian Strand, at den gode smaken til ethvert produkt starter fra bunnen av. Hvert brød er i kontakt med sin baker, som hver natt sørger for at du får rykende fersk bakst om morgenen.
– Kombinasjonen av kvalitetsingredienser, godt håndverk og tålmodighet er oppskriften på god bakst. Hos Kanelsnurren bakes brødet med særpreg og smak – i alle former og størrelser, forteller hun.
Ifølge Strand er kanelsnurrer og solskinnsboller de store favorittene på Vestlandet. Så da blir det spennende å se hva som kaprer hjertene (og magene) til folket i hovedstaden.