Til hovedinnhold

Kafékjeden, som ble startet av den danske bakeren Torben Krarup Dam og hans kone Lærke for ti år siden, og er allerede godt etablert på Vestlandet. Med 19 steder i Stavanger og Bergen var det på høy tid at folk i hovedstaden også får en smak av suksessen. I mars åpner derfor den første Kanelsnurren i Oslo.

Kanelsnurren tar over lokalene til Steam Grilled Sandwich Bar, som nå har servert sitt siste ostesmørbrød i Østbanehallen. I stedet kan du nyte dagsferske varer fra den nye kaféens gourmetbakeri. Her får du både frokost og lunsj, med alltid nysmurte sandwicher og ferske salater i disken. Og ja, hos Kanelsnurren er hver dag kakedag. Det er bare å glede seg til deres mange søte fristelser fra konditoriet – kanskje med en god kaffekopp fra deres eget kaffebrenneri i Stavanger?

Gourmetbakeri med kvalitetsprodukter

Det som gjør Kanelsnurren til et gourmetbakeri, er ifølge PR-ansvarlig i Kanelsnurren, Marian Strand, at den gode smaken til ethvert produkt starter fra bunnen av. Hvert brød er i kontakt med sin baker, som hver natt sørger for at du får rykende fersk bakst om morgenen.

– Kombinasjonen av kvalitetsingredienser, godt håndverk og tålmodighet er oppskriften på god bakst. Hos Kanelsnurren bakes brødet med særpreg og smak – i alle former og størrelser, forteller hun.

Ifølge Strand er kanelsnurrer og solskinnsboller de store favorittene på Vestlandet. Så da blir det spennende å se hva som kaprer hjertene (og magene) til folket i hovedstaden.