Til hovedinnhold

Mye smak. Lite jåleri.

Når en av Norges største matprofiler nå har åpnet restaurant i hallen, er det liten tvil om hva som er hovedfokus på menyen: deilige og smakfulle retter for den som vet å nyte et godt måltid. Her finnes blant annet hamburgere, cheeseburgere, kyllingvinger, nachos og sandwicher. Mat du blir mett av, laget av ekte råvarer. Gladkokken bruker nybakte brød laget etter egen oppskrift, og kjøttet er kvernet dry aged brisket og høyrygg som formes med burgerpresse på restauranten. Ja, du ble kanskje sulten nå? Vi skjønner deg godt.

Kullgrillens Rolls Royce

Hos Gladkokken Restaurant er ingenting overlatt til tilfeldighetene når maten tilberedes. Derfor brukes også kullgrillen Josper, en kullgrill som har tatt restaurantbransjen med storm. Med nøyaktig temperaturkontroll, lavt kullforbruk og fantastisk produksjonskvalitet, er dette en unik kullgrill som virkelig får frem smakene og aromaen i maten som lages. Med mye kjøtt på menyen kan det jo være greit å vite at det blir tilberedt på absolutt beste måte.

Fra selger til matblogger

Det lå kanskje ikke i kortene at gladkokken Jan Henrik Syversen skulle ende opp med en egen restaurant i hallen. Han jobbet nemlig som selger i energibransjen frem til at han var i slutten av 30-årene. Da sa han opp jobben for å lage mat på heltid. Etter det har det godt slag i slag som matblogger med titusenvis av følgere og lansering av egen kokebok, og i disse dager har han akkurat lansert sin egen burgerbok kalt «Burgerlicious». Det er altså en mann som elsker å spre matglede som styrer spakene på Gladkokken Restaurant. Som Gladkokken selv blir sitert på restaurantens hjemmeside: «Jeg gleder meg helt enormt. At en matprofil åpner en egen restaurant, har ikke blitt gjort før i Norge. Målet er at folk skal komme hit og kose seg med skikkelig comfort food fra hele verden». Det er bare å glede seg!