Til hovedinnhold

Det har blitt mer og mer vanlig for bedrifter å gjøre sosiale aktiviteter sammen med ansatte. Og enten man kaller det teambuilding eller sosialt samvær med gode kollegaer, er alle enig i at det er hyggelig å gjøre noe i fellesskap både i og utenfor arbeidstiden.

Sykkelturist i egen by

Å sette seg på sykkelsetet er kanskje ikke det første du tenker på når det er snakk om et firmaarrangement, men sykling har mange fordeler som virkelig kan bidra til å gjøre din bedrifts teambuilding til en sosialt engasjerende og morsom opplevelse for alle deltakere. Ikke bare er det miljøvennlig og helsefremmende, det er også en aktivitet hvor du får sett mye av Oslo by. Og uansett om du ønsker å utforske Oslos asfaltjungel eller bevege deg mer mot stier og skoger, hjelper OBR finne turen og sykkelen som best passer gruppens behov.

Skreddersydde turer

Med Oslo Bikerental er det enkelt å skreddersy ulike arrangement som passer deg og dine kollegaer best. Her er det mulig å ha med seg en sykkelguide som vet hvor både kjente og ukjente perler i Oslo befinner seg, og du kan velge den utleiesykkelen som dekker deres behov, enten det er el-sykkel, bysykkel, markasykkel eller «gravelsykkel». Syklene kan også hentes og leveres der du måtte ønske. Mulighetene er med andre ord mange!

Perfekt for vårsesongen

Våren er en perfekt tid for å sette seg på sykkelsetet. Hos Oslo Bikerental kan du skreddersy egne arrangement og kombinere det sosiale med det aktive. Hva med sykling i marka og lunsj? Eller kanskje avslutte sykkelturen med en middag på en av Oslos bedre restauranter? Her er det mulig å få både pose og sekk.