Til hovedinnhold

Det familiedrevne bakeriet fra Stavanger har åpnet deres første bakeri på Østlandet – i Østbanehallen. Med over 15 bakerier i Stavanger, Bergen, Sandnes og Oslo gir Kanelsnurren deilig bakst og dansk hygge til det norske folket. Grunnlegger Torben kommer originalt fra Danmark og flyttet til Norge i 2009. Få år etter, i 2013, gikk drømmen om et eget bakeri i oppfyllelse sammen med sin kone Lærke.

For å markere Kanelsnurrens jubileumsår, har Torben og co. utvidet tilbudet og åpnet sitt første bakeri i hovedstaden. Bakeriets nye plassering i Østbanehallen gir nå også beboere og turister i Oslo og omegn muligheten til å smake på det deilige utvalget av bakverk i et historisk lokale.

Tonje Hatlestad, som er butikksjef i Stavanger, har tatt turen for å hjelpe med åpningen av den første Kanelsnurren i Oslo. Hun forteller at Kanelsnurren ønsker å gjøre ting litt mer som danskene.

 Dansker er flinkere på å kose seg. Vi ønsker at flere skal gjøre som dem; sette seg ned og ta seg god tid til å nyte fersk bakst, sier Hatlestad.

Solskinnsbolle er den klare favoritten. Det er liksom som kanelsnurr, men med det lille ekstra, sier Hatlestad med et bredt smil og glimt i øyet.

Ingen snarvei til godt håndverk

Kvalitet, rene- og naturlige råvarer, håndverk og lang hevetid er hovedessensen til bakeriet. Men det er ikke bare kanelsnurrene som trekker folk til dette bakeriet. Fra nystekte brød til smakfulle kaker og deilige kaffer, tilbyr Kanelsnurren et bredt utvalg av deilige bakverk til alle som besøker dem. Bakeriet har også et eget kaffebrenneri i Stavanger, som gir Kanelsnurren muligheten til å tilby sine gjester en komplett kaffe- og bakeopplevelse.

Torben var også til stede under åpningen av deres første bakeri på Østlandet.

Det som skiller Kanelsnurren fra andre kaféer, er håndverket. Det tar tid og sluttresultatet smaker veldig godt, sier grunnleggeren. Som han selv liker å si: – Det er ingen snarvei til godt håndverk.

Fra klassiske kanelsnurrer til ferskt brød og smakfulle kaker, har Kanelsnurren et bredt utvalg av deilige bakverk, salater og kaffer i hyggelige, lune og historiske omgivelser. Ta turen innom Kanelsnurren for å oppleve dansk hygge og deilige bakverk på sitt beste.